Srednjoškolac Posle Svađe U Kući Ubio MAJKU: Svi U Školi Plakali Su Kad Su Čuli Za Pravi Razlog Tragedije

Razredni i upravni odbor nije znao kako da se nosi sa vestima

Učenik završne godine srednje škole u Tenesiju lišio je majku života nakon što mu je zabranila da koristi telefon u kući.

Šon Vilis iz Roki Topa u Tenesiju sačekao je da majka zaspi, a onda je uzeo pištolj iz njene komode i odneo ga je u svoju sobu sa mecima. Tamo ga je napunio da ona kojim slučajem ne bi čula šta radi.

Potom je došao u njenu sobu i likvidirao je majku hicima u glavu.

Kada je policija na poziv iz komšiluka došla na lice mesta, Vilis se nije opirao niti je bežao. U stanici nije bio previše pričljiv, ali se saznalo šta se dogodilo.

Majka mu je bila dosta stroga u poslednje vreme, pošto je smatrala da je popustio u školi jer previše koristi mobilni telefon. Zato mu ga je zaplenila i sakrila u kući da bi se on fokusirao na školske obaveze.

Saznavši šta se dogodilo, njegovi drugovi i drugarice iz odeljenja nisu mogli da sakriju suze, jer su znali da je Vilis u pritvoru i da ga verovatno jako dugo neće videti. Takođe su znali i da je zavisnik od telefona, ali nisu verovali da je mogao da ode sa osvetom tako daleko.

Ni zaposleni u školi, uključujući Vilisovog razrednog starešinu nisu znali kako da se postave ovim povodom, pa su izbegli davanje izjava novinarima.

U policiju je u međuvremenu došao i Šonov otac koji je davao izjavu gde je on bio i šta se, prema njegovom mišljenju dogodilo u kući.

Kaucija za Šona Vilisa koji je nemilosrdno ubio majku iznosi čak milion dolara. (objektiv.rs)

Leave your vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.