TRI ČUVARKE IMALE ODN0SE SA ZATVORENICIMA! POLICIJA PRONAŠLA SNIMKE: “Ušla u ćeliju i zad0v0ljila ga za Božić”

Čuvarke Dženifer Gavan, Ejši Gun i Emili Votson više ne rade u najvećem britanskom zatvoru zbog afera koje su imale sa zatvorenicima, gde sada sprovode antikorupcijsku obuku kako bi sprečili da se to ponovi. Tri čuvarke u najvećem britanskom zatvoru zatvorene su zbog afere sa zatvorenicima, a preko 500 zaposlenih u zatvoru u Rekhamu.

Bivši čuvari u zatvoru Rekam u Severnom Velsu, Dženifer Gavan (27), Ejši Gan (27) i Emili Votson (26), osuđene su na zatvorske kazne zbog odnosa sa zatvorenicima, piše Dejli mejl. Gavan je u decembru bila u pritvoru osam meseci nakon što je iza rešetaka prokrijumčarila mobilni telefon za zatvorenika Aleksa Koksona (25). Poslala je svoje fotografije i ušla u vezu sa njim 2020. godine, a na sudu je priznala krivicu za nedolično ponašanje.

Ušla je u njegovu ćeliju na Božić

“Iznenađen sam što zaposleni u HMP Bervin su srali na nejnu stranu i kritikuju druge zaposlene u Bervin-u. To je nešto na šta mislim da bi trebalo skrenuti pažnju zatvorske uprave”, rekao je sudija Niklas Pari. Godinu dana ranije, policajka Gan se zaljubila u zatvorenika Kurama Razakoma (29). Pretresom njene spavaće sobe otkriveni su video snimci para kako se ljube i grle, kao i slike snimljene mobilnim telefonom u Razakomovoj ćeliji.

Njena kolegica policajka Emili Vatson osuđena je na godinu dana zatvora na istom sudu jer je ušla u ćeliju zatvorenika i zadovoljila ga na Božić. “Velika većina osoblja zatvorske službe je vredna i posvećena i nećemo oklevati da kaznimo one koji krše pravila“, rekao je portparol zatvora.

Preko 500 zaposlenih je prošlo obuku za borbu protiv korupcije u poslednjih 18 meseci, a naše pojačano obezbeđenje štiti zatvor od pokušaja krijumčarenja ilegalnih stvari unutra”, dodao je on.

(MONDO)

Leave your vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.