in , ,

TAJKUN (50) ŽIVI SA ŽENOM I 6 LJUBAVNICA, GLEDAJU GA KAO BOGA: Orgije svakog dana, evo šta radi da izdrži sav taj SE*S

Za Hju Hefnera svi znaju, a ovaj Australijanac pretenduje da zaume njegov tron. Travers Bejnon (50), australijski milijarder i duvanski magnat, vodi popriličlno skandalozan život, baš nalik onom kakav je imao vlasnik “Plejboja”. Poznat je po nazivu Kendimen, a vila u kojoj živi sa suprugom, ljubavnicom i decom, nazivaju “Candy Shop Mansion”.

Pažnju javnosti je privukao kada je na Instagramu objavio fotku sa dve dame na povocu i napisao da “vodi ženu i ljubavnicu u šetnju”. Mreže su grmele mesecima zbog ove degadirajuće slike, ali tajkun ne da ne haje za vređanja, već uživa u tome da šokira javnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bivši fudbaler koji u 50. godini izgleda poput fitnes trenera, savršeno zategnut i mišićav, kaže da je tajna njegovog mladolikog i zdravog izgleda u tome što ima dosta seksa! Otkrio je i kako pije do sedam litara vode dnevno i ima seks do deset puta nedeljno, što mu pomaže da izgleda i oseća se kao mladić.

“Većim delom je za moj uspeh zaslužno to što sam tokom dugog niza godina u potpunosti posvećen zdravoj ishrani i treniranju. Nikada nisam dozvolio ebi da pronalazim izgovore kako bi prestao da vežbam ili da seloše hranim”, kaže Travers.

Evo kako izgleda njegova rutina.

Bejnon ustaje u 3 ujutro, a za doručak ima “suv” pirinač, bez vode, bez ičega. Prvi trening je u 4.30 h i traje do 90 minuta. Zatim ide na posao, a između posla u ofisu i kod kuće, umetne još jedan trening – kardio. Ponekad umesto teretane, bira da kardio radi napolju, pa vozi bicikl.

Bejnon živi sa suprugom Tešom Bejnon i zvaničnom ljubavnicom Nišom Daunes. Ali nisu samo one stanovnice ove velelepne vile gde se neprestano održavaju orgije i “erotske žurke”, već i desetine drugih devojaka koje se polugole šetkaju i čine sve da zadovolje tajkuna. U zavisnosti od raspoloženja, nekada su im žurke tematske, pa se vodaju napovocu, poput robova, nekad orgijaju u maniru rimskih bogova, pa ga lepotice hrane grožđem i raznoraznim đakonijam dok on samo leži…

Pogledajte kakav život voi oaj milijarder…

I sam Travers je priznao za tamošnje medije da sa njim i njegovom suprugom ponekad živi još šest žena koje učestvuju u njihovoj  poliamornoj vezi i da njegov dom, zapravo, najviše podseća na harem. Da bi izdržao sav taj seks sa velikim rojem mladih devojaka, Bejnon kaže da mora dnevno da unosi i do 5.000 kalorija.

MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings