in , ,

ONA JE NAJPOPULARNIJA DEVOJKA NA PLATFORMI ZA ODRASLE! Sasvim obična, nema ni silikone, a zgrće MILIONE – uvukla i dečka

Mogli smo više puta da vidimo koliko žene na najpopularnijoj platformi za odrasle, “OnlyFans” zarađuju i kakve sve sadržaje tamo nude. Ovog puta, jedna devojka koja ubedljivo drži prvo mesto na toj platformi, mnoge je ostavila u šoku nakon što je otkrila koliko zarađuje.

“OnlyFans” je preuzeo potpuni primat u porno inustriji na Internetu, a trenutno broji više od 1,5 miliona korisnika. Međutim, jedna žena se među svima njima najviše istakla. Brus Adams (29) važi za najomiljeniju ženu na toj platformi, a pritom je do sada zaradila nekoliko milona dolara.

Ona na svojim sadržajima ima preko 8,5 milona sviđanja, a sve je počelo onda kada je Brus iz puke radoznalosti postavila nekoliko škatljivih fotografija i brzo shvatila koliko novca može da zaradi samo slikanjem. Za britanske medije, Brus je otkrila su joj na početku plaćali da se mazi sa svojim dečkom, a po jednoj slici tada je dobijala 60 dolara.

“Otišli ​​smo jedno veče moj dečko i ja da prošetamno i krenuli smo da razgovaramo o napredovanju u ovoj ‘industriju’,” objasnila je ona i dodala da je u početku sve to bilo samo iz zabave.

00:18IZVOR: TIKTOK/FITBRYCEADAMS

“Nismo imali nameru da od toga napravimo posao ili da delimo svoje živote na platformi”, istakla je ona. Međutim, ovaj par je ubrzo stekao popularnost. A ono što Brus svakodnevno deli na ovoj platformi za odrasle jesu njene svakodnevne aktivnosti – vežbanje, druženje sa prijateljima, kao i kućne ljubimce. Ali to nije sve! Njen dečko Džej i ona se ne libe da pokažu i nešto više od toga.

“Što se tiče seksulanih scena volimo da istražujemo nove ideje i da budemo malo avanturistički. Nadovezujući se na to gde smo, šta radimo i ko je sve uključen, nudimo zanimljive video snimke za odrasle na našoj stranici”, objasnili su oni. Za kraj, rekli su da su ponosni što nose laskavu titulu stranice sa najviše dopadanja i da će da nastave i dalje da se trude da im sadržaji budu što zanimljiviji. Takođe, deo novca koji zarađuju putem “OnlyFans” platforme daju u dobrotovorne svrhe, te su 70.000 dolara donirali raznim dobrotovornim organizacijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings