in

BEZOBRAZNI 18+ SNIMAK IZ KREVETA NAPRAVIO KOLAPS! Golišava Nataša Šavija se uvija..

Starleta Nataša Šavija karijeru je počela u rijalitiju Parovi, da bi se potom oprobala i u muzičkim vodama. Pevačka karijera nije potrajala, pa se Nataša bacila na novi biznis i otvorila nalog na sajtu za odrasle. Na Onlifensu objavljuje eksplicitne slike i snimke za novčanu nadoknadu, a neretko i na društvenim mrežama otkrije kakav sadržaj tamo plasira.

Čini se da Nataša Šavija golišavim objavama na sajtu za odrasle zarađuje toliko dobro da je posle samo par meseci od početka rada počela da zida kuću u Novom Sadu, a sada je jednim snimkom uzburkala strasti na Instagramu.

Ona se uvijala i valjala po krevetu u uskom roze bodiju koji je malo toga sakrio, a krupni kadrovi njene guze i bujnih grudi raspametili su fanove, pogotovu one jačeg pola. “Joj, brate jesi dobra”, “Prezgodna”, “Kakve grudi, telo, zadnjica”, samo su neki od komentara ispod snimka na Instagramu.

Šavija je nedavno šokirala pratioce snimkom iz prodavnice nameštaja u kojoj se pućila i nameštala pred ocem koji je odvezao u kupovinu, a izvesni momak je tvrdio da mu je u zamenu za intimno druženje tražila telefon od 2.500 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings