HRVATICA SE POJAVILA SKORO GÖ LA, DA VILICE OTPADNU: Pored GA,ĆICA ima samo JEDNU STVAR (FOTO)

Pejdž je pre nekoliko dana “stajlingom” privukla veliku pažnju na Maksimovoj žurci “Hot 100”.

Atraktivna Pejdž Rene Spirinak već dugi niz godna ne bavi se profesionalno golfom, pa ne možemo više da je nazivamo sportistkinjom, ali je zahvaljujući toj veštini stigla do titule najvrelije žene sveta koju je dobila nedavno od časopisa “Maksim” (srećom po nju, jer kao golferka i nije bila baš među najboljima).

Pejdž je Amerikanka hrvatskog porekla, o kojoj smo vam zaista neretko pisali, a trenutno radi kao manekenka i influenserka, s tim da istovremeno žali što nije ostvarila bolju sportsku karijeru.

– Volela bih da sam igrala golf na nekom višem nivou i postigla više, ali ovo ne bih menjala ni za šta na svetu – poručila je Pejdž koja je otkrila i tamnu stranu svog aktuelnog “poziva”:

– Jednom mi je prišao čovek i tražio je od mene da se fotografišemo. A onda je počeo da viče da sam ga prevarila i da mu dugujem 10.000 dolara. Ispostavilo se da ga je prevario neko sa lažnim profilom.

Pejdž je pre nekoliko dana “stajlingom” privukla veliku pažnju na Maksimovoj žurci “Hot 100”, kada se pojavila samo u brusu i gaćama. Istovremeno, u poslednja dva meseca prolazi kroz pravu dramu zbog “vrućeg” izgleda.

– Veoma sam uplašena i retko izlazim napolje. Počinjem da se osećam kao da živim u balonu, a to je nešto što nikada nisam doživela. Ne znam ko je tamo, ko me prati i proganja. Znam da mnogi kažu da je to deo mog posla, ali ne bi trebalo tako da bude – kaže Spiranakova, a mi moramo da se složimo s njom.

espreso.co.rs

Leave your vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.