Zoran se cijepa od muke: Detalj otkrio sve- SVIMA SVE JASNO! Konačno rješen slučaj, Jelena će da počiva u miru (FOTO)

Zadnja 24 sata sada je tema broj jedan u Srbiji ali i regionu najnovije ročište koje je održano na Visokom sudu u Beogradu a ovdje se radi o slučaju ubistva pjevačice Jelene Marjanović! On je od prvog dana bio glavni osumnjičen suprug Zoran.

 

Godinama sada traje suđenje a po svemu sudeći sve više ide ka korak dalje a sada je izašla jedna novost koja je sve šokirala a naime od strane zamjenika glavnog tužitelja je izjavio da je on kriv i da će najvjerovatnije da dobije 40 godina zatvora radi ubistva supruge Jelene Marjanović!

ZAMJENIK glavnog tužitelja Nenad Uskoković je rekao:

“Na osnovu dokaza dokazano je da je Zoran Marjanović izvršio ubistvo na nasipu u Borči i to na svirep i grozan način te je ubio suprugu i nanio joj smrtne povrede. On je bio tada u stanju uračuljivosti. Nije registrovana kod njega ni ti jedna bolest dušvna, alkohol ni ti koristenje bilo kakvih psihoaktivnih supstanci. U nalazima obdukcije navedeno je da su povrede koje je dobio su se desile za vrijeme zivota i to u kratkom vremenskom periodu!

One response to “Zoran se cijepa od muke: Detalj otkrio sve- SVIMA SVE JASNO! Konačno rješen slučaj, Jelena će da počiva u miru (FOTO)”

  1. sklep online Avatar

    Wow, amazing blog format! How lengthy have you been running a blog
    for? you made running a blog look easy. The full look
    of your web site is wonderful, as well as the content!

    You can see similar here sklep internetowy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *