Sirotu ženu nakon golgote koju su prošli ostavio radi nje! Pogledajte koliko Milena Ivanović zaista ima godina! šok (FOTO)

sami znate kako se na Balkanu svakog dana dešavaju mnoge stvari te samim time sve te informacije dolaze do nas te ih mi dijelimo sa vama. Ovog puta do nas je došla priča koja je sve šokirala i mnogi nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

 

Radi se o tome da je ovo informacija o jako poznatom Igoru Juriću a evo o čemu se radi. Naime, on je bio u braku dugo godina ali ova informacija će vas sve iznenaditi. Radi se o tome da je on zajedno sa svojom novom djevojkom na društvenim mrežama prije par dana podijelio informaciju kako je on već dvije godinu u tajnoj vezi sa Milenom Popović i da su sada njih dvoje odlučili da svoju vezu više ne kriju i da sada budu zajedno bez ikakvih prepreka.

 

Mnogi kada su ovo vidjeli ostali su jako zbunjeni i nisu mogli da vjeruju da se ovo desilo. Šta vi mislite o ovoj situaciji koja je sve iznenadila. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima ispod ovog teksta

One response to “Sirotu ženu nakon golgote koju su prošli ostavio radi nje! Pogledajte koliko Milena Ivanović zaista ima godina! šok (FOTO)”

  1. sklep internetowy Avatar

    Wow, superb blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The total look of your site is wonderful, let alone the content material!
    You can see similar here dobry sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *