Ja nikad nisam vidjela golog muškarca: Sa samo 42 godine dva puta sam se poljubila, a ovo je moja najveća želja (FOTO)

Žena po imenu Mišel ima 42 godine i ispričala je svima jednu zaista zainimljivu priču a niko nije mogao da povjeruje na prvu u to sve. Ona je javno rekla da se sada u životu samo dva puta poljubila i da ne zna kako je to da se ima veza sa muškarcem to jeste ne zna kakav je osjećaj imati odnose!

Ali to nije najgora stvar kada ste mladi, ona je starija ima 42 godine i dalje je nevina i kaže da do sada nikada nije imala priliku da vidi muškarca koji je obnažen to jeste nag!

Oduvijek je smatrana štreberkom dok je išla u srednju školu pa je sama priznala da je bila samo na školu tada fokusirana a da društveni život skoro pa i da nije imala nikada!

 

Odmah nakon škole bi išla kući da gleda tv a vikende je koristila da sa majkom gleda filmove u kinu i to joj je jedina zabava bila!

Između ostalog rekla je da su njene kolegice i prijateljice na fakultetu nevinost izgubile jako mlade sa 20 do 21 godinu a ona je i dalje nevina sa 42 godine!

 

One response to “Ja nikad nisam vidjela golog muškarca: Sa samo 42 godine dva puta sam se poljubila, a ovo je moja najveća želja (FOTO)”

  1. dobry sklep Avatar

    Wow, amazing weblog format! How long have you ever been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The total glance of your web site is
    magnificent, as neatly as the content! You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *