Slobodan (76) dao oglas da traži suprugu-Naglasio da ima Njemačku penziju i veliku kuću! Tri žene došle na probu a sutra policija zatekla stravičan prizor! (FOTO)

Slobodan Zdravković koji ima 76 godina je tražio je ženu koja bi se brinula o njemu i nakon njegovog života da joj ostane imanje i sve što on posjeduje i što je tokom života uspio da ostvari.

Ali prva žena koja se javila na oglas je stigla i zatekla je vrata otvorena i u kući mrtvog Slobodana kako leži i kako je kuća cijela razbacana te je počela da bježi i odmah je pozvala policiju koja je stigla na lice mjesta!

Kako su komšije tada ispričale Sloba je bio super komšija i tražio je samo suprugu da ne bio sam ali neko je sve to iskoristio i nasilno mu oduzeo život na gnusan način!

Pokrenuta je odmah jako velika istraga i sumnja se da je neko tu stigao putem oglasa i u noći likvidirao nesretnog starca a sada nikome nije poznat koliko j e novca ukradeno iz kuće!

Mnogo je ljudi sada uključeno u ovaj slučaj i policija radi sve što je u njihovoj moći da bi se rasvjetlio ovaj slučaj! Sumnja se da je neka žena sa nekim pomagačem tokom noći i da je izvršila razbojništvo!

One response to “Slobodan (76) dao oglas da traži suprugu-Naglasio da ima Njemačku penziju i veliku kuću! Tri žene došle na probu a sutra policija zatekla stravičan prizor! (FOTO)”

  1. sklep internetowy Avatar

    Wow, incredible blog format! How lengthy have you been running a blog
    for? you make running a blog glance easy. The total glance of
    your site is great, as neatly as the content material! You can see similar here e-commerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *