Ja imam 76 godina a zaručnik 19! Mnogi misle da sam mu prabaka, a on me dovodi do ludila, zna da radi sve! (FOTO)

Ova bakica je jako sretna bila radi svega i rekla je da joj ne smetaju godine a njen zaručnik zna šta da radi i kako da radi i kada imaju odnose ona kaže da se osjeća kao niko i toliko je dovede do ludila da ni sama ne zna kako bi se u tom trenutku ponašala!

Takođe i on je za medije rekao da ga ne zanimaju svi ti zli jezici i da on ne vidi kakvi su problemi radi njihove razlike u godinama. Njima zaista to ne smeta i ne osvrću se na to!

Mi u svemu ovome ne vidimo neki problem jer je ona zrelije i ona je mnogo stvari naučila i radi toga ja kaže da sa njom zelim da provedem život jer mi ona prija i ona mi stvara sreću i osmijeh na licu!

Hiljadu komentara loših se nakupilo da ona nije pri čistoj svijesti a i bilo je dosta onih koji su ih podržavali i rekli da je jasno da se vole i da za ljubav godine nisu važne!

Bakica je rekla da se osjeća kao da joj je sada 25 godina i da smatra da bi mogla i da se porodi i da sada vjeruje u čuda koja će se deisti!

2 responses to “Ja imam 76 godina a zaručnik 19! Mnogi misle da sam mu prabaka, a on me dovodi do ludila, zna da radi sve! (FOTO)”

  1. Michele Avatar

    Wow, superb blog layout! How lengthy have you been blogging for?

    you made running a blog look easy. The whole glance of your website is wonderful,
    let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy

  2. sklep internetowy Avatar

    Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you
    using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives
    for another platform. I would be great if you could
    point me in the direction of a good platform. I saw
    similar here: Sklep online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *