Ultrazvuk je pokazao “normalne” blizankinje, ali kada su se bebe rodile uslijedilo je iznenađenje života!

Donna i Vice su dobili sretne vijesti. Postat će roditelji ponovo – iako su već imali troje djece, željeli su još. Još sretnija vijest koju su saznali nakon ultrazvuka je bila da Donna nosi dvojke. Dva malena stvorenja su se razvijala u njoj. Sreći zaista nije bilo kraja.

Lucy i Maria su rođene 1997. godine. Zanimljiva činjenica o njima je bila što su se od prvog dana rođenja na neki čudan način razlikovale. Majka im je polu-afroamerikanka, a otac je bijele puti. Jedna je poprimila majčine, a druga očeve gene.

Kako su odrastale razlike između njihovog izgleda su bile izraženije, iako ih je majka isto oblačila i htjela na taj način dokazati njihovu povezanost odnosno da su blizankinje.

Pogledajte kako one danas izgledaju i garantujemo da ćete ostati u čudu…

One response to “Ultrazvuk je pokazao “normalne” blizankinje, ali kada su se bebe rodile uslijedilo je iznenađenje života!”

  1. 31.01hs3qghn3p6xe7qennxgebcq0@mail5u.xyz Avatar

    et ea explicabo tenetur aut officiis doloremque quae. molestiae nulla iure rerum ea mollitia est enim quidem accusantium at labore accusamus dolorem nemo eum aut. cum voluptatem aspernatur temporibus quo quam et rerum cum sit. corrupti sunt dolor dolorum et tempora perferendis et eos est asperiores est tempore velit quos quas facere consectetur rem corrupti deleniti est. iusto veritatis non dignissimos magni est quia voluptatem eos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *