in

ISPLIVAO EKSPL.lClTNl SNIMAK PlJANE ZADRUGARKE: Skin.uIa se, kikće se i jedva stoji na nogama! (FOTO, VIDEO)

Bivša verenica pevača Jovice Putnikovića i učesnica Zadruge Maja Marković šokirala je sve skandaloznim ponašanjem na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Iako se pre ulaska u Zadrugu 4 predstavila kao povučena i mirna osoba, ubrzo je usledio šok za gledaoce kada je javno prevarila verenika nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću i ostavila ga, a sada je isplivao i njen eksplicitni snimak o kojem svi pričaju.

Na snimku je Maja u društvu Jovice, koji ju je snimao dok je ona skidala majicu i bila bez brushaltera u vidno alkoholisanom stanju.

Na drugom snimku se prevrtala i smejala, i vide joj se gole grudi, a zatim je ustala i oteturala se do kupatila, na njegovo insistiranje.

“Ti si me napio!”, čuje se na snimku.

“Ajde, idi umij se, pazi da nešto ne razbiješ. Idi, umij se lepo, hladnom vodom. Ozbiljan sam!”, rekao joj je.

A evo i snimaka objavljenih na profilu Zadruge na Tviteru!

 

 

Maja se ovih dana našla u žiži javnosti i zbog navodnog dopisivanja sa poznatim hirurgom, što je Jovica saznao tek tokom njenog učešća u Zadruzi i prokomentarisao da “ispada da je sponzoruša”. I ne samo to – Maja je navodno slala golišave fotke istom muškarcu, što je ona pokušala da demantuje.

Maja je tokom “Pitanja gledalaca”, dok se pravdala da gole fotke nije slala hirurgu, najpre tvrdila da eksplicitne fotke nikada u životu nije ni imala, da bi promenila ploču i rekla da ima samo jednu golišavu fotku, i to onu koju je usnimila odmah nakon što je silikonskim implantima popunila poprsje.

Na Internetu je bila objavljena baš ta slika, na kojoj je slikala nove grudi u ogledalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings