in

S obzirom da isp.od min.ica nista nisam imala, drugaricin tata je iskoristio to kao priliku…

S obzirom da ispod min ica nista nisam imala, drugaricin tata je iskoristio to kao priliku… Prošli vikend kod drugarice na rođendanu punoletstva prvi put sam pila alkohol, tacnije Jack Daniels.

Bila sam u baš kratkom min iću i drugaricin tata je celo vreme koristio svaku priliku da me odmeri pogledom. Obzirom da nikada ranije nisam pila alkohol, secam se da sam otišla do wc-a da povratim, a drugaricin tata se ponudio da mi pomogne.

Kako sam se sagnula da povratim min ić mi se podigao, a obzirom da sam ispod imala samo mini crvene tan gice odlično se sećam da je on gur nuo prst u… kako da kažem, moju “rib icu” i celo vreme dok sam povraćala ga je gurao i vadio.

Bila sam pijana, ali nisam mogla kriviti njenog oca, sama sam kriva što sam pila, a muško ko muško svakako ce iskoristiti priliku…. nisam rekla drugarici za to, ne zelim kvariti brak njenih roditelja zbog mog pijanstva a i ne znam kako bi i ona na to reagovala.

Na kraju bio je to samo prst ili barem tako mislim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Zvuči simpa ali je to isto tako ne stvarno, ili ste bili sami na tom punoljetstvu, i približnoh ste godina ili je pijanstvo bilo razlog bez predrasuda ,bilo kako bilo ti si , dok si jednu porciju odlagala u wc šolju drugu dobila gratis 🤣🤣🤣