BEZ KOMENTARA: Influenserka pozirala pored mrtvog oca u kovčegu

Džejni Rivera je fitnes model iz Majamija, a ostaće poznata po jednoj od „najdegutantnijih“ fotografiji Instagrama koja joj je donijela svjetsku pažnju.

Djevojka je na svoj profil sa oko 85.000 pratilaca, okačila sliku na kojoj stoji pored otvorenog mrtvačkog sanduka u s**** crnoj haljinici i popularnim pozama koje ističu njenu sjajnu figuru.

A kad su ljudi shvatili da u sanduku leži njen pokojni otac i da je Džejni zapravo dobila inspiraciju za fotkanje na njegovoj sahrani, krenula je lavina komentara.

„Ovo je nevjerovatan izraz nepoštovanja“, „Ovo je najstrašniji Instagram post koji sam vidio“, „Izbriši ove slike i izvini se“ – neki su od komentara koji su stigli na Džejninu adresu.

Ali kasno.

Fotografija se brzo proširila i drugim mrežama, a Džejni je dobila prostor i u svjetskim medijima, koji su konstatovali da je „krajnje neukusno da mlada žena iskorištava mrtvo tijelo svog oca za lajkove dok on  leži mrtav iza nje“.

U međuvremenu,  Džejni je spornu fotku stavila kao profilnu, a u jednom od postova posvećenih ocu, ponudila je i „objašnjenje“.

„Nema ništa loše u onome što sam objavila, i ostajem pri tome. Slikala sam se iz najbolje namjere na način koji bi moj otac odobrio da je još živ. Svako se nosi sa gubitkom voljene osobe na svoj način; neki su tradicionalniji, dok drugi mogu izgledati kao tabu. Ja sam stala kao da je moj otac odmah pored mene i pozira pred kamerom kao što je to činio u mnogim prilikama ranije”, navela je.

One response to “BEZ KOMENTARA: Influenserka pozirala pored mrtvog oca u kovčegu”

  1. e-commerce Avatar

    Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you make blogging look easy. The total glance of your
    site is fantastic, let alone the content material! You can see similar here e-commerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *